Jarl Hjalmarson Stiftelsen söker projektledare

Jarl Hjalmarson Stiftelsen är Moderaternas Stiftelse för internationellt demokratibistånd. Syftet med Stiftelsens verksamhet är att hjälpa samarbetspartners, centre-rightpartier och organisationer, att bygga starka demokratiska partistrukturer. Stiftelsens arbete sker främst genom utbildning och erfarenhetsutbyte där fokus ligger på demokratins idéer och funktionssätt samt på integrationen i EU. Stiftelsen bedriver främst verksamhet i länder på Balkan och i Östra Europa. Mer information finner du på Stiftelsens hemsida www.hjalmarsonstiftelsen.se.

Stiftelsen söker projektledare med god allmänpolitisk kunskap och stort intresse för omvärlden. I arbetsuppgifterna som projektledare ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera aktiviteter inom ramen för stiftelsens olika projekt. Resor till projektländerna ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av politiskt arbete hos Moderaterna och/eller dess sidoorganisationer. Det är viktigt att du är prestigelös och samarbetsorienterad då du kommer att arbeta i team tillsammans med våra övriga projektledare och samarbetspartners. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning, övriga språkkunskaper är meriterande.

Arbetet som projektledare på stiftelsen sker i en händelserik miljö med ständigt nya utmaningar. Världen präglas idag av ett ökat demokratiskt underskott där demokratikämpar allt oftare lever under svåra förhållanden eller hot. Du behöver därför vara kommunikativ, ha lätt att skapa förtroende gentemot våra partners, vara värderingsstyrd samt förstår vikten av stark integritet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där engagemang, noggrannhet, god förmåga att arbeta strukturerat med många saker parallellt samt flexibilitet värderas högt. Du bör också kunna hantera ändrade förutsättningar med kort varsel.

Erfarenhet av föreningslivet eller politiska förtroendeuppdrag liksom erfarenhet av ansökning och rapportering till myndigheter är meriterande.

Som projektledare på Stiftelsen delar du våra moderata värderingar.

För frågor och ansökan kontakta Katarina Wallberg, e-mail: katarina.wallberg@moderaterna.se
eller telefon: 073-328 15 42.

Sista ansökningsdag är den 26 april, 2024. Stiftelsen tillämpar sex månaders provanställning.  Tillträdesdatum efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan.