Seminarium om “Brexit and Breaking the ‘Red Wall’: The Path Forward for the Centre-Right and One Nation Conservatism”

30 januari 2020   Nyheter | Seminarier

Den 30 januari höll Jarl Hjalmarson Stiftelsen ett seminarium om Brexits konsekvenser och årets kommande förhandlingar om mellan EU och Storbritannien samt om det brittiska Konservativa partiet ställning efter förra årets val. Vicky Ford, en parlamentsledamot från Konservativa partiet, och Michael Lundholm, professor i nationalekonomi vid Stockholms universitet, diskuterade hur EU och Storbritannien kan upprätthålla samarbeten inom en rad olika områden, såsom handel, migration och andra utbyten. Seminariet modererades av Moderaternas gruppledare i riksdagen, Tobias Billström.

Se ett kort videoklipp från seminariet här.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.