Winter School om Principer för det fria samhället

23 november 2017   Albanien | Bosnien och Hercegovina | Ideologi | Kroatien | Makedonien | Moldavien | Nyheter | Ryssland | Ukraina | Utbildning | Vitryssland

Den 6-10 och 13-17 november arrangerade Jarl Hjalmarson Stiftelsen ideologikonferenser för unga politiker från Balkan och det östra grannskapet i Nynäshamn söder om Stockholm. Konferenserna baserades på vår bok Principer för det fria samhället av Dr Nigel Ashford, seminariepassen leddes av ledande svenska opinionsbildare och politiker. Konferenserna syftar till att stärka deltagarnas ideologiska grund med tyngdpunkt på förståelse för demokrati, mänskliga rättigheter och marknadsekonomi.

Deltagarna var unga politiker från Albanien, Bosnien-Hercegovina, Kosovo, Kroatien, Makedonien, Moldavien, Ryssland, Ukraina, Vitryssland och Sverige. Seminariepass och workshops gav deltagarna tillfälle att diskutera varje ämne ur ett ideologiskt perspektiv liksom att lära sig mer om situationen i varandras länder och lära känna varandra.

Principer för det fria samhället finns att läsa på ett flertalet språk här.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.