Regional kvinnokonferens i Sarajevo om Balkans EU-integration

27 oktober 2017   Albanien | Bosnien och Hercegovina | Kroatien | Makedonien | Nyheter | Okategoriserade

Kvinnliga representanter för partier från Albanien, Bosnien-Hercegovina, Kroatien, Kosovo, Makedonien och Sverige möttes vid en rundabordskonferens i Sarajevo 22-24 september för att diskutera Balkans EU-integration.

Diskussionerna fokuserade på flyktingkrisen och hanteringen av Balkanrutten såväl som på hur man kan öka möjligheterna i regionen. Även den ekonomiska integrationen i regionen diskuterades. Rundabordskonferensen syftar till att skapa starkare nätverk i regionen och till att öka kvinnors deltagande i politiken och på ledande positioner.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.