Lunchseminarium om utvecklingen i Venezuela

5 december 2016   Nyheter | Seminarier | Venezuela

venezuelaseminarium-01

Den 1 december arrangerade Jarl Hjalmarson Stiftelsen lunchseminariet Venezuela – When will Maduro give way to democracy? Panelen som diskuterade utvecklingen i Venezuela utgjordes av Carlos Eduardo Berrizbeitia, venezuelansk parlamentsledamot och ordförande i specialkommittén som utreder utnämningarna av domare i Högsta Domstolen och José Ramón García Hernández, spansk parlamentsledamot och Partido Populars talesperson i utrikesfrågor. Seminariet modererades av Christian Holm Barenfeld, riksdagsledamot och medlem av riksdagens OSSE-delegation.

Seminariet går att se i sin helhet här.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.