Principer för det Fria Samhället i Kosovo

8 december 2016   Balkan | Nyheter

Den 25-27 november anordnade Jarl Hjalmarson Stiftelsen en konferens i Pristina, Kosovo, tillsammans med ungdomsförbundet för stiftelsens samarbetsparti i landet, Demoratic League of Kosovo Youth Forum. Temat för konferensen var Principles for a Free Society, och ämnade utbilda samarbetspartiets ungdomar i demokratiska värden och mänskliga rättigheter.

Inbjudna talare till konferensen var Tobias Sjö, politisk rådgivare för Moderaterna i Stockholms Läns Landsting, och Alexandra Ivanov, Politisk Rådgivare åt Moderaterna i Europaparlamentet tillika f.d. förbundsordförande för Fria Moderata Studentförbundet. Armend Zemaj, ledamot av Kosovos parlamentariska förslamling, höll också ett föredrag om utsikterna för Kosovos politiska utmaningar på en global nivå.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.