Konferens om ideologi och mänskliga rättigheter i Azerbajdzjan

8 december 2016   Azerbajdzjan | Nyheter
ghnvn

Deltagare under konferensen på temat Principer för det Fria Samhället.

När det totalitära styret i Azerbajdzjan ökar förtrycket mot landets demokratiska krafter och eskalerar fängslandet av journalister som kämpar för det fria ordet, anordnade Jarl Hjalmarson Stiftelsen mellan den 3-4 december en konferens om ideologiska värden i Baku. Konferensen riktade in sig på medlemmar av National Independence Party of Azerbajdzjan (NIPA).

Patrik Strömer föreläser om korruptionsbekämpning

Patrik Strömer föreläser om korruptionsbekämpning.

Föreläsare under konferensen var opinionsbildaren Patrik Strömer och Evelina Lorentzon, f.d. ordförande för Fria Moderata Studentförbundet. Ämnen som diskuterades under konferensen baserades på principerna i vår studieledningshandbok Principer för det Fria Samhället, som varje deltagare fick ett exemplar utav. Arzukhan Alizada, NIPA:s generalsekreterare, gav ett gästföredrag under konferensen, och uppdaterade deltagarna på de framtida utmaningar politiken i Azerbajdzjan står inför.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.