Seminarium om utvecklingen i Ryssland

18 november 2016   Nyheter | Ryssland | Seminarier

img_1721-beskuren

Den 15 november arrangerade Jarl Hjalmarson Stiftelsen seminariet Russia – Trends, Challenges & The Future for the Democratic Opposition. Panelen som diskuterade utvecklingen i Ryssland utgjordes av Mikhail Kasyanov, tidigare premiärminister i Ryssland och ordförande i partiet PARNAS, Ilya Ponomarev, tidigare Dumaledamot, Lilia Shevtsova, analytiker vid Chatham House Russia and Eurasia Program och Karin Enström, vice ordförande i riksdagens utrikesutskott. Seminariet modererades av Stephen Nix, Eurasia Director vid International Republican Institute.

Seminariet går att se i sin helhet här.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.