Stort intresse för seminarium om det georgiska parlamentsvalet

14 oktober 2016   Georgien | Nyheter | Seminarier

georgienseminarium-bild-02

Torsdagen den 13 oktober arrangerade Jarl Hjalmarson Stiftelsen ett lunchseminarium om det georgiska parlamentsvalet som genomfördes den 8 oktober. Thornike Gordadze, senior rådgivare för utbildning, forskning och studier vid Institut des Hautes Études de Défense Nationale (IHEDN) och tidigare minister för euro-atlantisk integration i Georgiens regering, beskrev valet och valresultatet. Han talade om de gångna mandatperioderna, partier och koalitioner, valkampanjen, det polariserade politiska klimatet och de ekonomiska förutsättningarna i landet. Därefter gavs tid till frågor. Seminariet modererades av Diana Janse, senior rådgivare i utrikesfrågor hos Moderaterna.

Seminariet går även att se i sin helhet här.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.