Konferens på politisk kommunikation och strategi i Skopje

31 oktober 2016   Makedonien | Nyheter
gr

Deltagare från VMRO-DPMNE:s ungdomsförbund Youth Force Union.

Den 29-30 oktober anordnade Jarl Hjalmarson Stiftelsen en konferens på temat politisk kommunikation och kampanjstrategi i Skopje. Konferensen gjordes i samarbete med VMRO-DPMNE:s ungdomsförbund Youth Force Union.

Makedonska ungdomspolitiker från städer såsom Bitola, Prilep, Skopje och Veles närvarade vid konferensen där de fick lära sig att utforma ett politiskt budskap, demografisk målgruppsselektering och flygbladsutformning. Varje session under konferensen avslutades med en praktisk workshop där de deltagande kunde omsätta teori i praktik.

Fredrik Saweståhl, kommunalråd i Tyresö, och Clara Wahren, internationell chef på Stockholms läns landsting, gästade konferensen från Sverige för att på så vis kunna inspirera deltagarna med erfarenhetsutbyte på temat.

Makedonierna går till parlamentsval i december 2016.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.