Inbjudan: Lunchseminarium med presentation av den nya rapporten ”Internationell terrorism – ett växande hot mot fred och internationell säkerhet”

10 februari 2016   Evenemang | Nyheter | Seminarier
25 februari, 2016
12:00till13:00

Torsdagen den 25 februari bjuder Jarl Hjalmarson Stiftelsen in till ett lunchseminarium med presentation av den nya rapporten ”Internationell terrorism – ett växande hot mot fred och internationell säkerhet” på Stora Nygatan 30 i Stockholm. Rapportförfattaren Anti Avsan, ledamot i Justitieutskottet och ordförande i Interparlamentariska unionens fasta kommitté för FN-frågor, talar om innehållet. Läs mer om seminariet och hur du anmäler dig nedan.

 

Internationell terrorism — ett växande hot mot fred och internationell säkerhet

Jarl Hjalmarson Stiftelsen inbjuder till ett lunchseminarium torsdagen den 25 februari där Anti Avsan, ledamot i Justitieutskottet, presenterar en ny rapport om terrorism.

Terrorism hämmar framväxten av fredliga och demokratiska samhällen och hotar medborgarnas fri- och rättigheter. Rapporten ”Internationell terrorism — ett växande hot mot fred och internationell säkerhet” belyser olika aspekter av den internationella terrorismen och vad vi kan göra för att skydda oss.

Rapportförfattare är den Moderate riksdagsledamoten Anti Avsan, ledamot i Justitieutskottet och ordförande i Interparlamentariska unionens fasta kommitté för FN-frågor.

Rapporten “Internationell terrorism — ett växande hot mot fred och internationell säkerhet” kommer att finnas tillgänglig på seminariet och publiceras även på Jarl Hjalmarson Stiftelsens hemsida.

 

Datum: Torsdagen den 25 februari 2016
Tid: 12.00-13.00, en lättare lunch serveras från 11.30
Plats: Schönfeldtska Praktsalen, Moderaternas hus,
Stora Nygatan 30, Gamla Stan, Stockholm

O.S.A. senast den 23 februari 2016
till hjalmarsonstiftelsen@moderat.se
eller +46 8 676 81 05

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.