Ta chansen och sök till JHS Spring School 2014

14 januari 2014   Okategoriserade

Jarl Hjalmarson Stiftelsen anordnar ett antal gånger per år utbildningar i Sverige där unga politiskt aktiva från olika delar av världen träffas och samtalar om ideologi. Utgångspunkt för diskussionerna är boken ”Principer för det fria samhället” skriven av Dr. Nigel Ashford, som också leder konferenserna. Seminariepassen utgår från principerna i boken och kommer att ledas av opinionsbildare och beslutsfattare. Boken kan läsas och laddas ner kostnadsfritt här.

Vi söker nu deltagare till de två konferenser som Stiftelsen anordnar i mars 2014.

JHS Spring School 2014 Balkan

Var? Hotell Utsikten, Nynäshamn
När? 11-14 mars 2014
Vilka? Unga politiker från Balkan och Sverige

JHS Spring School 2014 Östra Europa och Kaukasien

Var? Hotell Utsikten, Nynäshamn
När? 14-17 mars 2014
Vilka? Unga politiker från Azerbajdzjan, Georgien, Vitryssland och Sverige

Du som söker är 18-30 år, aktiv i MUF, MST, FMSF eller Moderaterna samt skriver och talar engelska. Din ansökan ska innehålla några ord om dig själv samt dina tankar på engelska kring frågan ”What are human rights?” (max ett halvt A4). Skicka din ansökan till hjalmarsonstiftelsen@moderat.se senast den 15 februari 2014.

Jarl Hjalmarson Stiftelsen står för alla kostnader i samband med konferensen.

För frågor, maila hjalmarsonstiftelsen@moderat.se

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.