Jarl Hjalmarson Stiftelsen söker projektledare

20 januari 2014   Okategoriserade

Jarl Hjalmarson Stiftelsen söker projektledare som kan arbeta fram till och med valet i september 2014. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse, till och med 31 oktober 2014, med möjlighet till förlängning.

Arbetet som projektledare på stiftelsen sker i en händelserik miljö med ständigt nya utmaningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där engagemang, noggrannhet, god förmåga att arbeta strukturerat med många saker parallellt samt flexibilitet värderas högt. Du bör också kunna hantera ändrade förutsättningar med kort varsel. Det är viktigt att du är prestigelös och samarbetsorienterad då du kommer att arbeta i team tillsammans med våra övriga projektledare och samarbetspartners. Vi söker dig som har några års akademiska studier, goda allmänpolitiska kunskaper och ett stort intresse för omvärlden.

I arbetsuppgifterna som projektledare ingår bland annat att planera, genomföra och dokumentera aktiviteter inom ramen för stiftelsens olika projekt.

Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning, övriga språkkunskaper är meriterande. God datorvana krävs. Erfarenhet av föreningslivet eller politiska förtroendeuppdrag är meriterande.

För frågor och ansökan kontakta Katarina Wallberg,
e-mail: katarina.wallberg@moderat.se eller telefon: 073-328 15 42.

Vi tar tacksamt emot ansökningar snarast möjligt, dock senast den 31 januari.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.