Venezuela och den misslyckade revolutionen

30 oktober 2013   Evenemang | Venezuela |
14 november, 2013
12:00till13:00

Den 14 november anordnade Jarl Hjalmarson Stiftelsen ett lunchseminarium om utvecklingen i Venezuela.

När Nicolás Maduro valdes till att efterträda den bortgångne Hugo Chávez som Venezuelas president ärvde han ett delat land, en havererad ekonomi och ett korrupt system – kortfattat en misslyckad revolution.

Henrique Salas Römer, grundare av oppositionspartiet Proyecto Venezuela, gav vid ett seminarium i Stockholm den 14 november sin bild av den försämrade situationen i Venezuela. Salas Römer besökte Sverige tillsammans med en delegation parlamentsledamöter samt medlemmar från regionala och lokala församlingar.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.