Seminarium om utvecklingen på Kuba

12 mars 2013   Evenemang | Latinamerika
19 mars, 2013

Kuba är en planekonomisk, centralstyrd, kommunistisk enpartistat där inga andra partier är tillåtna. Efter Fidel Castros insjuknande 2008 spreds en viss förhoppning om reformer, men de små förändringar som skett sedan dess är enbart symboliska handlingar utan något egentligt värde.

Jarl Hjalmarson Stiftelsen lanserar nu en ny temasida för att informera om utvecklingen på Kuba. I samband med detta kommer John Suarez, internationell sekreterare för Cuban Democratic Directorate, till Sverige för att ge sin syn på utvecklingen i landet.

Seminariet hålls på engelska.

Datum: 19 mars, 2013
Tid: 12.00, en lättare lunch serveras från 11.30
Plats: Stora Nygatan 30, Gamla stan, Stockholm

OSA senast 17 mars, 2013, till hjalmarsonstiftelsen@moderat.se eller telefon: 08-676 81 08.

 

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.