Ansök till JHS Spring School 2013

28 februari 2013   Utbildning

Är du intresserad av internationella frågor? Vill du utveckla ditt ideologiska tänkande? Ta chansen och sök till JHS Spring School!

I drygt femton år har Jarl Hjalmarson Stiftelsen anordnat konferenser där ungdomar från olika delar av världen träffas och samtalar om det fria samhällets grundläggande principer. Utgångspunkt för diskussionerna är boken ”Principer för det fria samhället” skriven av Nigel Ashford. Seminariepassen utgår från principerna i boken och kommer att ledas av kända opinionsbildare och beslutsfattare. Boken kan läsas och laddas ner här på Stiftelsens hemsida.

Den 3-6 maj anordnar Jarl Hjalmarson Stiftelsen en konferens med deltagare från Azerbajdzjan, Georgien, Moldavien, Vitryssland och Sverige. Utbildningen kommer att äga rum på Hotell Utsikten i Nynäshamn. Nu söker vi svenska deltagare till konferensen.

Du som söker är 18-30 år, aktiv i Moderaterna, MUF, MST eller FMSF samt skriver och talar engelska obehindrat. Din ansökan ska innehålla CV, några ord om dig själv samt tankar på engelska kring frågan “How can you make free markets more acceptable?” (max 1500 tecken). Skicka din ansökan till hjalmarsonstiftelsen@moderat.se senast den 27 mars 2013.

För frågor, kontakta Jonathan Olsson. Telefon: 08-676 81 76, e-post: jonathan.olsson@moderat.se

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.