Konferens i Istanbul – Att stärka öppna samhällen i regionen

29 oktober 2012   Evenemang
13 december, 2012

Torsdagen den 13 december anordnar Jarl Hjalmarson Stiftelsen i samarbete med turkiska Association for Liberal Thinking och azeriska National Independence Party of Azerbaijan en konferens i Istanbul om utmaningarna i regionen. Konferensen kommer beröra ämnen såsom transitionen till liberal demokrati, att motverka auktoritära regimer och stärka öppna samhällen. Även konstitutionella frågor samt hur man handskas med historien kommer tas upp.

Deltagarna kommer bestå av politiker, akademiker, aktivister och journalister från Turkiet, Azerbajdzjan och Sverige.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.