Ansök till Winter School 2012

13 september 2012   Utbildning

Är du intresserad av internationella frågor? Vill du utveckla ditt ideologiska tänkande? Vi söker nu duktiga svenska deltagare till årets Winter School!

I snart femton år har Jarl Hjalmarson Stiftelsen anordnat ideologikonferenser där ungdomar från olika delar av världen träffas och samtalar om det fria samhällets grund­läggande principer. Utgångspunkt för diskussionerna är boken ”Principer för det fria samhället” skriven av Nigel Ashford, som också leder konferenserna. Seminariepassen utgår från principerna i boken och kommer att ledas av kända opinionsbildare och beslutsfattare. Boken kan läsas och laddas ner här på Stiftelsens hemsida.

Den 22-25 november anordnar Jarl Hjalmarson Stiftelsen en ideologikonferens med deltagare från länderna på Balkan vid Hotell Utsikten i Nynäshamn. Deltagarna kommer vara politiskt engagerade ungdomar från Albanien, Bosnien, Kosovo, Kroatien, Makedonien, Serbien och Sverige.

Vi söker nu dig som är mellan 18-30 år gammal, skriver och talar engelska obehindrat samt har ett stort intresse för ideologi och utrikespolitik. Du ansöker genom att skicka ditt CV, några ord om dig själv samt tankar på engelska kring frågan Should one seek peace at any price? (max 100 ord) till jonathan.olsson@moderat.se senast den 29 oktober.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.