Tre-stegs-utbildning har inletts i Bosnien

13 maj 2012   Bosnien och Hercegovina | Okategoriserade | Utbildning

Klas Hjort och Senad Šepić under ett utbildningspass.

4-6 maj, 2012 arrangerade Jarl Hjalmarson Stiftelsen i samarbete med  Stranka Demokratske Akcije (SDA) ett seminarium i Sarajevo, Bosnien och Herzegovina. Cirka 40 medlemmar i SDA, Bosnien deltog i denna utbildning om ideologi och politik. Talare var James Marriot, generalsekreterare för Internationella Young Democrat Union, Senad Šepić, chef för SDA:s politiska akademi, Klas Hjort, politisk rådgivare hos moderaterna i Europaparlamentet och Evelina Lorentzon, Riskanalytiker.

Seminariet var den första delen av en tre-stegs-utbildning. De kommande seminarierna planeras att äga rum under hösten och i början av nästa år.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.