Konferens med partiet PDP från Bosnien

15 maj 2012   Bosnien och Hercegovina | Nyheter | Utbildning

Den 11-13 maj arrangerade Jarl Hjalmarson Stiftelsen en konferens i Sarajevo tillsammans med PDP, ett av de två bosniska partierna som stiftelsen arbetar med. Deltagarna var unga kandidater och kampanjledare och fokus låg på att förbereda sig inför lokalvalet i oktober. Med som talare var Oskar Öholm, riksdagsledamot, Kristoffer Tamsons, konsult på Hallvarsson & Halvarsson och Sebastian Tham, pressekreterare.

Konferansdeltagarna utanför hotellet i Sarajevo

Lördagen inleddes med två föreläsningar om grunderna i kampanj och hur man bygger politiska varumärken. Under eftermiddagen hade ungdomarna en workshop i retorik, i regi av Kristoffer Tamsons. Samtidigt deltog kampanjledarna i en workshop där dem i grupper fick planera en valkampanj. Denna leddes av Oskar och Sebastian.

Under söndags förmiddagen höll Oskar Öholm, som är tidigare generalsekreterare i Moderata Ungdomsförbundet, ett pass som handlade om vikten av ett starkt ungdomsförbund. Samtidigt som Sebastian Tham höll ett pass i hur man använder och hanterar media. Konferansen avslutades med att Branislav Borenović, vice partiledare för PDP, talade om viktiga frågor inför valet.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.