Azeriskt besök i Stockholm

6 september 2011   Azerbajdzjan | Utbildning

Den 5-9 september besöker en delegation från det azeriska oppositionspartiet NIPA Stockholm och Sverige. På programmet – som anordnats av Jarl Hjalmarson Stiftelsen – står bland annat möten på olika nivåer inom Moderaterna, UD samt Haningen kommun.

Pozisiya.com beskrivs besöket på följande sätt:

“Efter inbjudan från regeringspartiet Moderaterna, har AMIPs ordförande Yusif Baðýrzadə, partisekretare Arzuxan Əlizadə, internationella sekreteraren Elþən Mustafayev och ledamoten av partistyrelsen Sadiq Həmzəyev, påbörjat en fem-dagars officiell resa i Sverige. Enligt uppgifter från AMIP:s presstjänst till “Pozisiya.com” kommer partiledningen att under detta officiella besök, som varar mellan den 5 och 9 september, att sammanträffa med Moderaternas partisekreterare. Under resan kommer de också att ha möten med den svenska utrikesministerns rådgivare, vice-talmannen, medlemmar av riksdagens utrikesutskott samt den i vårt land välkände Göran Lennmarker, tidigare ordförande i OSSE:s parlamentariska församling och rapportör om Nagorno Karabakh och med även andra befattningshavare.”

Översättning: Thomas Gur

Läs vad Pozisiya.com skriver om besöket

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.