Systerparti i Latinamerika på historisk post

8 mars 2011   Artiklar | Dominikanska Republiken

José Ricardo Taveras Blanco har av den Dominikanska regeringen utsetts att leda departementet för migration i Dominikanska republiken. Han är generalsekreterare i Hjalmarsonstiftelsens systerparti i Dominikanska republiken.

Mr Taveras Blanco är generalsekreterare Fuerza Nacional Progresista (FNP), syster parti till Jarl Hjalmarson Stiftelsen. Han har varit parlamentsledamot för FNP under två perioder (2002-2006 och 2006-2010) återvaldes inte i maj 2010 på grund av valfusk. Taveras Blanco har lång erfarenhet som politiker och som advokat. Han är dessutom vice ordförande i den regionala organisationen Unión de Partidos Latinoamericanos (UPLA), inom International Democrat Union. Taveras Blanco besökte Sverige som JHS gäst och observatör i förra årets valrörelse. Han ingick i den grupp av ledande politiker från olika länder som deltog i ett särskilt program under valets slutspurt, vilket inkluderade bilaterala möten med politiker och institutioner.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.