Systerparti i Latinamerika på historisk post

8 mars 2011   Artiklar | Dominikanska Republiken

José Ricardo Taveras Blanco har av den Dominikanska regeringen utsetts att leda departementet för migration i Dominikanska republiken. Han är generalsekreterare i Hjalmarsonstiftelsens systerparti i Dominikanska republiken.

Mr Taveras Blanco är generalsekreterare Fuerza Nacional Progresista (FNP), syster parti till Jarl Hjalmarson Stiftelsen. Han har varit parlamentsledamot för FNP under två perioder (2002-2006 och 2006-2010) återvaldes inte i maj 2010 på grund av valfusk. Taveras Blanco har lång erfarenhet som politiker och som advokat. Han är dessutom vice ordförande i den regionala organisationen Unión de Partidos Latinoamericanos (UPLA), inom International Democrat Union. Taveras Blanco besökte Sverige som JHS gäst och observatör i förra årets valrörelse. Han ingick i den grupp av ledande politiker från olika länder som deltog i ett särskilt program under valets slutspurt, vilket inkluderade bilaterala möten med politiker och institutioner.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.