Omfattande ungdomsutbildning i Latinamerika

15 mars 2011   Latinamerika | Utbildning

Närmare 200 ungdomar från ARENA partiet i El Salvador deltog i två separata seminarier arrangerade av Hjalmarsonstiftelsen 5 och 6 mars. Titeln på seminarierna var “Stärkt ledarskapet bland ungdom i ARENA partiet”.

Talare vid seminarierna var Eirik Moen, Generalsekreterare för IDU, Azalia Avilés, Hedersordförande för Partido Conservador i Nicaragua, Maximo Zaldívar, tidigare chef för UPLA (regional latinamerikansk organisation för International Democrat Union), Milena de Escalon, ledamot av Parlament i El Salvador, Martha Batres Evelyn, ansvarig för ungdomsfrågor inom ARENA, David Reyes, ledamot av Parlament i El Salvador och Francisco Laínez, vice president för ARENA:s riksorganisation.

På bilden: Azalia Avilés, Hedersordförande för Partido Conservador i Nicaragua, talar vid seminariet i El Salvador.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.