Utbildning för vitryska ungdomar

28 februari 2011   Utbildning | Vitryssland

Jarl Hjalmarson Stiftelsen har anordnat ett seminarium för vitryska ungdomar. Seminariet var den andra delen av två i en serie som riktar sig till ungdomar som skall utbilda andra ungdomar. Under seminariet fick deltagarna öva på att bygga upp och strukturera ett föredrag och på att leda olika slags övningar.

Sedan det första seminariet som hölls i somras har ungdomarna även hållit provföreläsningar i sina respektive organisationer och en del av seminariet gick åt till att diskutera de erfarenheter och lärdomar som gjorts i samband med dessa provföreläsningar.

Parallellt med detta fortsättningsseminarium anordnades ett första seminarium för ytterligare en omgång deltagare.

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.