Christian Holm med Carl Bildt till Warzawa

1 februari 2011   Artiklar | Bistånd | Vitryssland

Christian Holm, moderat riksdagsledamot, ordförande för riksdagens Vitrysslandnätverk samt ledamot av JHS styrelse reser med Carl Bildt till Warzawa för att delta i den internationella givarkonferensen, “Solidarity with Belarus”, som Polen anordnar.

“Sverige berett att öka stödet till det vitryska civilsamhället” lyder rubriken på dett pressmeddelande som Utrikesdepartementet publicerat inför Carl Bildt resa Warzawa den 2 februari, 2011. Förutom Christian Holm så finns även Robert Hårdh, Civil Rights Defenders med i den svenska delegationen.

Läs UD:s pressmeddelande

Print Friendly, PDF & Email

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.