JHS söker en projektassistent

23 april 2018   Nyheter

Jarl Hjalmarson Stiftelsen är Moderaternas Stiftelse för internationellt demokratibistånd. Stiftelsens arbete sker främst genom utbildning och information där fokus ligger på demokratins olika beståndsdelar samt på integrationsarbetet i Europa.

Stiftelsen söker en projektassistent som kan arbeta fram till och med valet i september 2018. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse, till och med den 28 september 2018.

Arbetet som projektassistent på stiftelsen sker i en händelserik miljö med ständigt nya utmaningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där engagemang, noggrannhet, god förmåga att arbeta strukturerat med många saker parallellt samt flexibilitet värderas högt. Du bör också kunna hantera ändrade förutsättningar med kort varsel. Det är viktigt att du är prestigelös och samarbetsorienterad då du kommer att arbeta i team tillsammans med våra projektledare och samarbetspartners. Vi söker dig som har några års akademiska studier, goda allmänpolitiska kunskaper och ett stort intresse för omvärlden.

I arbetsuppgifterna som projektassistent ingår bland annat att hjälpa projektledarna med planering, genomförande och dokumentation av Stiftelsens aktiviteter. Under augusti och september kommer Stiftelsen ha en extra intensiv period med besöksprogram. Projektassistenten kommer att spela en viktig roll vid det praktiska genomförandet av besöksprogrammen och vi ser därför att du är social och serviceinriktad som person.

Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning. God datorvana krävs och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med sociala medier samt Indesign och PhotoShop. Erfarenhet av föreningslivet eller politiska förtroendeuppdrag är också meriterande.

Arbete på helger och på kvällar förekommer.

Ansökan:

För frågor och ansökan kontakta Katarina Wallberg, e-mail: katarina.wallberg@moderaterna.se eller telefon: 073-328 15 42.

Vi tar tacksamt emot ansökningar snarast möjligt. Urvalet sker löpande.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.