Konferens med partiet PDP från Bosnien

15 maj 2012   Bosnien och Hercegovina | Nyheter | Utbildning

Den 11-13 maj arrangerade Jarl Hjalmarson Stiftelsen en konferens i Sarajevo tillsammans med PDP, ett av de två bosniska partierna som stiftelsen arbetar med. Deltagarna var unga kandidater och kampanjledare och fokus låg på att förbereda sig inför lokalvalet i oktober. Med som talare var Oskar Öholm, riksdagsledamot, Kristoffer Tamsons, konsult på Hallvarsson & Halvarsson och Sebastian Tham, pressekreterare.

Konferansdeltagarna utanför hotellet i Sarajevo

Lördagen inleddes med två föreläsningar om grunderna i kampanj och hur man bygger politiska varumärken. Under eftermiddagen hade ungdomarna en workshop i retorik, i regi av Kristoffer Tamsons. Samtidigt deltog kampanjledarna i en workshop där dem i grupper fick planera en valkampanj. Denna leddes av Oskar och Sebastian.

Under söndags förmiddagen höll Oskar Öholm, som är tidigare generalsekreterare i Moderata Ungdomsförbundet, ett pass som handlade om vikten av ett starkt ungdomsförbund. Samtidigt som Sebastian Tham höll ett pass i hur man använder och hanterar media. Konferansen avslutades med att Branislav Borenović, vice partiledare för PDP, talade om viktiga frågor inför valet.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.